Kirsten Hesselø den 28-10-2014
    Hej alle.
    Tirsdag den 28. oktober blev på alle måder en meget anderledes dag. Lidt over kl. 10 gav pillefyret et hop. Det skyldes en røggaseksplosion i fyret. De voksne og børn der hørte og så det sagde efterfølgende: Det lød som om nogle piller faldt ned i siloen, herefter kom der en eksplosion inde i fyret, fyret gav et lille hop og der røg piller ud af siloen, da den revnede hele vejen rundt om siloen, ca. 3 cm. åbning.

Brandvæsenet kom med tre biler og fik styr på tingene efter mange timers arbejde.
    Pillefyret er blevet tømt, og der forestår et større reparationsarbejde, da toppen af siloen er skadet, og siloen er flækket på midten.
    Der vil gå noget tid inden pillefyret kører igen, heldigvis har vi oliefyret som reserve, og det er blevet startet op.
    Det er rigtig øv, men heldigvis kom ingen børn eller voksne til skade.

Børnene gjorde store øjne, da brandbilerne og stigebilen kom, og da de blev her i mange timer fik de mindste børn lov til at kravle ind i bilerne.

Der er vedlagt billeder fra dagens hændelse.

Mange hilsner

Nyt i fotoalbummet
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Eksplosion i pillefyret 281014
    Carsten Leth Fischer den 27-10-2014
    Kære børn forældre og kolleger!
    Min sidste arbejdsdag bliver fredag d 14/11
    Der vil blive mulighed for, at sige farvel til mig ml. 13 og 16 i sfoèn. Jeg vil sørge for, at der er lidt kage og kaffe og måske en sodavand til børnene.
    Alle tidligere elever og forældre som har lyst til, at sige farvel til mig er også hjertlig velkommen wink
    PS: Bagning er desværre ikke en af mine spidskompetencer...... så hvis der er nogle forældre som rigtig gerne vil hjælpe mig, er der et ekstra stort knus på højkant
    mvh Carsten sfo
    Erik Vedelsbo Falk den 15-10-2014
    Sang i uge 45 (3.- 7.11):
    Synges for nogen en ukendt sang til morgensamling

"Noget om helte" wink
    Torsdag den 6.11 er det 1.A der laver indslag på morgensamlingen.
    Erik Vedelsbo Falk den 09-10-2014
    Hej alle.
    Efterårsferien står for døren.
    Nu har Folkeskolereformen virket et par måneder. Der har været travlt, børnene har haft længere skoledage, fået meget bevægelse, lektiecafe og understøttende undervisning.
    Vi har valgt vores måde at gribe opgaven an på, og det vil løbende blive evalueret af børn, personale og i bestyrelsen, så eventuelle justeringer kan blive foretaget.

Hele personalet har været på introdag vedr. "Synlig læring", og hørt om forskningsresultaterne vedr. dette. Hen over skoleåret vil der blive taget tiltag vedr. synlig læring, bl.a. omkring at sætte mål for den enkelte elev (barn, lærer og forældre) samt foretage feedback på dette.
    Dette er et indsatsområde over de næste to skoleår i Norddjurs kommune.

Det har været dejligt at opleve børnenes gå på mod omkring de nye tiltag, og der skal lyde en kæmpe tak til lærere og pædagoger omkring jeres tilgang til arbejdet.

Jeg håber, at I alle får en rigtig dejlig velfortjent efterårsferie.

De nye skemaer er vedlagt, print dem ud og hæng dem på opslagstavlen.

Mange hilsner

Susanne Østergaard Hansen den 30-09-2014
    Støtteforeningen afholder Halloweenfest fredag d. 31. oktober fra kl. 17.30 - 20.30.

Mød op til en festlig, fornøjelig og uhyggelig aften.

Det er nok bedst at du ta’r dine forældre med – og I skal være klædt ud…

Erik Vedelsbo Falk den 21-08-2014
    Sange i uge 44 (27. - 31.10):
    Synges kendte sange til morgensamling kl. 8.25-8.35.

Mandag:   Skipper Klements Morgensang

Tirsdag:   Hodja fra Pjort