Ålsrodevej 3, 8500 Grenaa - 8959 2600 -  moelleskolen@norddjurs.dk

Kirsten Hesselø den 04-05-2016
    Hej alle forældre mm.

Det er nu, at vi skal stå sammen om Børneby Mølle.

Torsdag den 12. maj kl. 12-14 vil Støtteforeningen arrangere en lille happening med Børnebyens børn.

Støtteforeningen vil gerne vise politikerne, styregruppen og alle andre, at Børneby Mølle ikke skal lukkes. Styregruppens arbejde er færdigt den 17. maj, så inden da, skal vores børn fortælle, at de har en Børneby, der er værd at bevare.

Børneby Mølle har et tema om demokrati, derfor bruges disse to timer til at bakke om om Støtteforeningens arrangement.

Støtteforeningen lejer busser, som kører børnene til Torvet, hvor vi synger "Sangen fra 2002" og går syngende en tur igennem byens gader. Vi er er tilbage på skolen kl. 13.45, hvor arrangementet slutter. Undervisningen fortsætter for de børn der først har fri kl. 14.40, og resten tager hjem eller går i SFO.

Støtteforeningen håber meget, at nogle forældre, min. 2 pr. kl., har mulighed for at deltage i dette arrangement - tilmelding sker ved at kommentere begivenhed på forældreintra, med navn og hvilke klasse du kan følges med. Dette skal ske senest på søndag den 8. maj.

Vi håber på stor opbakning til dette arrangement - og glæder os til at se dig.

nogle engagerede forældre og Støtteforeningen.

Kirsten Hesselø den 04-05-2016
    Mølleskolen søger lærer i en 30 timers stilling. Læs mere på nedenstående link.
    Erik Vedelsbo Falk den 28-04-2016
    Morgensamling uge 19
    På morgensamlingerne synges både kendte- og ukendte sange.
    Torsdag deltager dagplejen og børnehaven (med de børn som er mødt ind).

Til morgensamling i uge 19 (9. - 13.5) kl. 8.25 - 8.35 synges følgende sange:
    Mandag: Hvem har malet himlen blå?  (kendt sang)
    Tirsdag:  Der er myrer i mit øre (kendt sang)
    Onsdag:   Kom maj du søde milde (ukendt sang)
    Torsdag: Kom maj du søde milde (ukendt sang) Puff (kendt sang)
    Fredag:    Kom maj du søde milde, 6A laver et indslag
    Erik Vedelsbo Falk den 28-04-2016
    Morgensamling uge 18
    På morgensamlingerne synges både kendte- og ukendte sange.
    Torsdag deltager dagplejen og børnehaven (med de børn som er mødt ind).

Til morgensamling i uge 18 (2. 5 - 6.5) kl. 8.25 - 8.35 synges følgende sange:
    Mandag: Det er i dag et solskinsvejr (kendt sang)
    Tirsdag: Hvem har malet himlen blå? (kendt sang)
    Onsdag:   Kom maj du søde milde (ukendt sang) og Stop den lille kænguru (kendt sang)
    Torsdag: Kristi Himmelfartsdag - fri
    Fredag:    Fri

Snittedag i SFO
    Møllehaven til Morgensamling
    Morgensamling Møllehaven Bumletoget morgensamling Møllehaven
    Alle sluttede af med at gå ud med Bumletoget
  • Ulla Hansen den 14-04-2016
    Elevrådet har lavet plancer om "Den gode madpakke" til Børnehaven. De sluttede af med at vise det til børnehavebørnene og hænge det op i børnehavens indgang så forældre kan lade sig inspirere.
    Elevråd i Møllehaven Den gode madpakke
    Erik Vedelsbo Falk den 13-04-2016
    Så er bestyrelsen pr. 1.8 2016 valgt.
    Onsdag den 6. april var der orienterings- og opstillingsmøde til bestyrelsen.

I skoledelen var Lise-Lau Bang Nikolajsen og Lene Plougmann på valg.

I dagtilbudsdelen var Christina Breinholdt, Nina Kaiser Andersen, Bettina Friis Jørgensen og Sidsel Lykke Andersen på valg.

I skoledelen blev følgende valgt:
    Lise-Lau Bang Nikolajsen og Peter Sørensen.
    1. suppleant blev Bettina Friis Sørensen og 2. suppleant blev Lene Plougmann.

I dagtilbudsdelen blev følgende valgt:
    Nina Kaiser Andersen, Sidsel Lykke Andersen, Christina Breinholt og Poul Viggo Schmidt.
    Stine Krogager Andersen blev foreslået som 1. suppleant.

Desuden sidder Frederik Nikolajsen (formand), Paw Rotbøl Jacobsen (næstformand) og Mette-Frida Ploug som forældrerepræsentanter i skoledelen, de var ikke på valg i år (er det om 2 år).

Da der ikke er kommet andre opstillingslister (fristen var den 27.4), så er bestyrelsen pr. 1.8 2016 på plads.
    I starten af juni konstituerer den nye bestyrelse sig.

Mange hilsner
    Erik Vedelsbo
    Erik Vedelsbo Falk den 10-10-2015
    Loppemarked lørdag den 4. juni på Børneby Mølle.
    Støtteforeningen afholder loppemarked denne dag, så sæt allerede nu X i kalenderen.
    Søndag den 29.5 er der indsamling af effekter til loppemarkedet.

Børneby Mølles Facebookside