Kirsten Hesselø den 21-10-2014
    HALLOWEEN- FREDAG DEN 31. OKTOBER -
    HUSK TILMELDING SENEST PÅ FREDAG DEN 24. OKT. - PÅ KONTORET.

Og vi mangler medhjælpere til at pynte op mm. - så sæt gerne flere krydser på tilmeldingenyes
    Carsten Leth Fischer den 21-10-2014
    Så nærmer sig tiden hvor jeg skal til, at sige farvel og tak for denne gang!  Da jeg har ferie som skal afholdes bliver min sidste dag på pinden omkring midt november - altså en 3 ugers tid!
    Regner med at finde en eftermiddag hvor jeg kan sige farvel til alle jer skønne unger og forældre crying
    " gamle børn og forældre" er selvfølgelig også velkommen wink
    I får nærmere besked.

mvh Carse
    Erik Vedelsbo Falk den 15-10-2014
    Sang i uge 43 (20.- 24.10):
    Synges for nogen en ukendt sang til morgensamling

"Det bedste jeg ved" wink
    Torsdag den 23.10 er det 2.A der laver indslag på morgensamlingen.
    Erik Vedelsbo Falk den 09-10-2014
    Hej alle.
    Efterårsferien står for døren.
    Nu har Folkeskolereformen virket et par måneder. Der har været travlt, børnene har haft længere skoledage, fået meget bevægelse, lektiecafe og understøttende undervisning.
    Vi har valgt vores måde at gribe opgaven an på, og det vil løbende blive evalueret af børn, personale og i bestyrelsen, så eventuelle justeringer kan blive foretaget.

Hele personalet har været på introdag vedr. "Synlig læring", og hørt om forskningsresultaterne vedr. dette. Hen over skoleåret vil der blive taget tiltag vedr. synlig læring, bl.a. omkring at sætte mål for den enkelte elev (barn, lærer og forældre) samt foretage feedback på dette.
    Dette er et indsatsområde over de næste to skoleår i Norddjurs kommune.

Det har været dejligt at opleve børnenes gå på mod omkring de nye tiltag, og der skal lyde en kæmpe tak til lærere og pædagoger omkring jeres tilgang til arbejdet.

Jeg håber, at I alle får en rigtig dejlig velfortjent efterårsferie.

De nye skemaer er vedlagt, print dem ud og hæng dem på opslagstavlen.

Mange hilsner
    Erik V

Susanne Østergaard Hansen den 30-09-2014
    Støtteforeningen afholder Halloweenfest fredag d. 31. oktober fra kl. 17.30 - 20.30.

Mød op til en festlig, fornøjelig og uhyggelig aften.

Det er nok bedst at du ta’r dine forældre med – og I skal være klædt ud…